Film

Hercules legendája (2014) online teljes film adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Kategória:  Akció Fantasztikus Kaland

Szereplők:

Scott Adkins King Amphitryon
Johnathon Schaech Tarak
Kellan Lutz Hercules
Rade ©erbed¾ija Chiron
Roxanne McKee Queen Alcmene
Liam McIntyre Sotiris
Gaia Weiss Hebe
Liam Garrigan Iphicles
Luke Newberry Agamemnon
Kenneth Cranham Lucius
Mariah Gale Kakia
Sarai Givaty Saphirra

Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét. Azonban az ifjú félisten még nem is sejti, mekkora utat kell megtennie, hogy sorsa beteljesedjen.
Egyetlen vágya, hogy igaz szerelmével, Hébével lehessen. A gyönyörű krétai hercegnőt viszont Herkules testvérének, Iphiklésznek szánták feleségül, így Herkules jelenléte nem kívánatossá válik a király számára. Hogy beteljesedjen a frigy, Herkulest Egyiptomba száműzik, rabszolgakereskedők kezére kerülve pedig eladják gladiátornak. Az egyre népszerűbb harcos nem adja fel a küzdelmet, bosszút akar állni a királyon, az összeesküvőkön.
Herkules rájön, hogy sokkal nagyobb erő lakozik benne, mint azt valaha is elképzelte: Zeusz fiaként isteni hatalommal bír. A vakmerő és bátor harcos visszatérve hazájába, az elnyomottak élére áll, és vezérükként indul a király elleni küzdelembe, hogy megszabadítsa a birodalmat a félelemtől, és az elnyomástól, beteljesítve ezzel az isteni jóslatot.

Hozzászólások:

További filmek