Film

Sorsügynökség (2010) online teljes film adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Kategória:  Sci-fi Thriller Romantikus

Szereplők:

Matt Damon David Norris
Emily Blunt Elise Sellas
Shohreh Aghdashloo Mrs. Norris
John Slattery Richardson
Terence Stamp Thompson
Lisa Thoreson Suburban Mom
Florence Kastriner Suburban Mom
Michael Kelly Charlie Traynor
Phyllis MacBryde Suburban Neighbor
Natalie Carter Suburban Neighbor
Chuck Scarborough Chuck Scarborough
Jon Stewart Jon Stewart
Gregory P. Hitchen U.S. Coast Guard Officer
Darrell Lenormand Upstate Farmer
Michael Bloomberg Mayor Michael R. Bloomberg

Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövőbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nőnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt.
David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörű balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nő senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erők fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert.
David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerővel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.

Hozzászólások:

További filmek