Film

Fekete lyuk (2006) online teljes film adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Kategória:  Sci-fi

Szereplők:

Christa Campbell Caudwell
Robert Giardina James
Julia Sinks Kayley
Dan Buran Kent
Jennifer Lyn Quackenbush Elizabeth Williams

Azt hittük, hogy a fekete lyuk a legnagyobb veszély, ami a földet fenyegetheti... Aztán megláttuk a szörnyet, amely benne lakik.

Hajnali 2 óra van St. Louisban. Egy tudományos rutinkísérlet váratlanul tragikus következménnyel jár: hatalmas robbanás rázza meg a várost. Az ügyet kivizsgáló tudóscsapat egy intergalaktikus, feszültségfaló lénnyel találja szembe magát, amely pillanat alatt elpusztítja az egész csapatot. Reggel 7 órára egy földrengéssorozat szakítja darabokra a várost, és egy gigantikus, kavargó fekete lyuk nyeli el a törmeléket. Az idegen lény minden áramforrást felfal, amit talál, és elpusztít minden embert, amely az útjába áll.

St. Louison rettegés lesz úrrá. A várost evakuálják. Csak néhányan maradnak ott, a tudós Eric Bryce, asszisztense Sannon, és Ryker tábornok. Mindnyájan tisztában vannak a halálos veszéllyel. Éjfélkor a Pentagon nukleáris támadást akar intézni a fekete lyuk ellen. Brycenak csak egy órája marad arra, hogy megoldást találjon, elpusztítsa a lényt és az ördögi fekete lyukat, mielőtt az lesöpri az egész emberiséget a föld színéről.

Hozzászólások:

További filmek