Film

Pót pasi (2010) online teljes film adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Kategória:  Vígjáték

Szereplők:

John C. Reilly Gershon Gruen
Kevin Kline Henry Harrison
Katie Holmes Mary Powell
Paul Dano Louis Ives
John Leighton Valet
Victoria Barabas Daisy
Lauren Weisman diáklány
Lisa Brescia tanárnő
Graeme Malcolm angol narrátor
Beth Fowler Ms. Marsh

Henry Harrison (Kevin Kline) hivatásos kísérő. Életének jelentős részét arra tette fel, hogy idős, özvegy és borzasztóan gazdag nőket szórakoztasson kifinomult intelligenciájával és megnyerő modorával. Túl sokat nem is várna ezért, mindössze annyit, hogy a társaságába vágyó hölgyek megosszák vele fényűző életüket.
A gondok és az öregség azonban őt sem kerülik el, így hát idővel kénytelen belátni, hogy módos választottjai a legnagyobb igyekezete ellenére sem áhítoznak már oly' mohón a vele töltött időre. Ez azonban anyagi biztonsága elvesztését is jelenthetné számára, de ahogy az már az életművészeknél lenni szokott, Henrynek ennek kiküszöbölésére is van egy használható ötlete. Mivel apartmanja New York egyik felkapott negyedében található úgy határoz, hogy némi juttatás ellenében megosztja azt egy ifjú albérlővel.
Louis Ives (Paul Dano), aki újságíróként próbál New Yorkban elhelyezkedni, beköltözése után döbben rá, hogy Henry nem csak mások, de önmaga szórakoztatását is igen komolyan veszi, és mindent megtesz azért, hogy ezt a képességét Louisnak is átadhassa.

Hozzászólások:

További filmek