Sorozat

Áttörés a jövőbe () online teljes sorozat adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Szereplők:

A sorozat - ahogy a címe is sugallja - napjaink legforradalmibb, legnagyobb jelentőségű újításait és a mögöttük álló embereket mutatja be. A jelen legígéretesebb találmányai milyen hatással lesznek a jövőbeli életünkre? És milyen személyes emberi történetek vezettek ezekhez a páratlan tudományos teljesítményekhez? Az Áttörés a jövőbe efféle izgalmas kérdésekre keres választ a legkülönbözőbb tudományterületeken kalandozva.
Valamennyi filmet más-más hollywoodi híresség rendezte. A hat egyórás epizód készítői Angela Bassett, Peter Berg, Paul Giamatti, Akiva Goldsman, Ron Howard és Brett Ratner, s az emberi aggyal, az emberi élet meghosszabbításával, a vízzel, az energiával, a járványokkal és a kibertechnológiával kapcsolatos legújabb kutatási eredményeket mutatják be.
A sorozat ugyanakkor egyáltalán nem csak tudományról és csúcstechnológiáról szól: a hat egyórás epizód izgalmas és megragadó emberi történeteket is elénk tár, bemutatva azoknak a tudósoknak az életét, akiknek a kezében - kis túlzással - a gyermekeink jövője van

Hozzászólások:

További sorozatok