Sorozat

Reptéróriás - Dubai 1. évad () online teljes sorozat adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Szereplők:

Miként lehet egy kényszerleszállást a földről levezényelni? A teljes csomagtovábbító rendszer megbénulását az utolsó pillanatban megakadályozni? És egy dühöngő részeg utast lecsillapítani? A sorozat a világ egyik legforgalmasabb, évente 57 millió utast fogadó és útnak indító légikikötőjének kulisszái mögé látogat.

Míg 55 évvel ezelőtt a Dubai Nemzetközi Repülőtér helyén még egy hatalmas, kietlen homoksivatag terpeszkedett, ma itt található a világ légiközlekedésének egyik kulcsfontosságú csomópontja. Évi 344 ezer járatával, 57 millió utasával és kétmillió tonnányi teherszállítmányával a dubai a világ harmadik legforgalmasabb nemzetközi légikötője.

A Nat Geo sorozata a Dubai Nemzetközi Repülőtér kulisszái mögé kalauzolják a nézőket, így többek közt megismerjük a frissen megépült, 359 futballpályányi területű 3. terminált is, melyet a szakemberek a világ legnagyobb alapterületű építményeként tartanak számon. Különleges engedélye birtokában a stáb az épület valamennyi szegletébe eljutott, így az epizódok a lehető legteljesebb képet adják a repülőtér biztonságáról és zökkenőmentes működéséről gondoskodó 60 ezer főnyi személyzet változatos munkájáról.

Az epizódokban ezen felül látunk még a toronyból kényszerleszállást levezénylő légiirányítókat, feltételezett drogcsempészek ruháit és csomagjait átkutató vámőröket.Sokmillió dolláros gépóriásokat szétszedő és szoros határidőre megjavító mérnököket és ideges, a késés miatt felháborodottan reklamáló utasokat nyugtató alkalmazottakat.

Évad:  12

Hozzászólások:

További sorozatok