Sorozat

Cardinal 1. évad () online teljes sorozat adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Szereplők:

Ki szereti a havas tájon játszódó, átívelős, kisvárosi krimiket? Nekik van egy jó hírem, mert nem csak a Fortitude folytatódik, hanem elindul a Cardinal is. Az új kanadai sorozatot viszont úgy tűnik presztízs kriminek szánták, szóval elég sok pénzt toltak bele, ami képileg mindenképp látszik a könyves alapra építkező 6 részes minin.
A sorozat alapját Giles Blunt John Cardinal Mysteries-könyvsorozata szolgáltatta.
A CTV sorozatának főszereplője Billy Campbell, akinek karaktere egy eltűntnek hitt gyerek ügyében folytat nyomozást társával (Karine Vanasse).
Hogy miről szól? Egy kanadai nyomozóról, ő lenne Cardinal, aki sok évvel ezelőtt minden határt átlépett, amikor egy eltűnt kislány ügyén dolgozott. A sorozat azzal kezd, hogy végre előkerül a fagyott tetem, így újra felmelegszik az ügy. Míg a rendőrfőnök magában akarja kezelni a dolgot, addig Cardinalnak az a véleménye, hogy egy sorozatgyilkosról van szó, aki csak most kezd ráérezni a tettei ízére. Ennyi alapján a sorozat simán beáll az “1 évad – 1 nyomozás” módon felépülő, jelenleg reneszánszát élő stílusba. A helyszín csodálatos, a befagyott, hó borította tájakat jó nézni még a jelenlegi kinti hőmérséklet mellett is. És igazából ez a hideg a sorozat minden részébe beszivárog, az emberek viselkedésébe is. Viszont van valami plusz is! Nem csak a gyerekek, esetleges sorozatgyilkosa ügye zajlik, hanem valami más is... Direkt fogalmazok ködösen, mert ez szerintem feldobja már a pilotot is, viszont csak a rész végén fedik fel a lényegét, ami pluszt ad a Cardinalnak, hogy két ügy zajlik párhuzamosan.

Évad:  1234

Hozzászólások:

További sorozatok