Film

Kebab kapcsolat (2005) online teljes film adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Kategória:  Akció Vígjáték Romantikus

Szereplők:

Nora Tschirner Titzi
Adam Bousdoukos Valid
Numan Acar Schwertkämpfer
Fahri Ögün Yardim Lefty
Kida Khodr Ramadan Özgür
Denis Moschitto Ibo
Emanuel Bettencourt Sifu
Hasan Ali Mete Ahmet
Güven Kirac Mehmet
Paul Faßnacht Filmproduzent
Phillip José Steinfatt Typ auf der Strasse / Boss Gangster
Paula Paul Nadine
Badasar Colbiyik Montana
Cem Akin Altan
Hakan Orbeyi Kerem

A kebab, a kung fu, Shakespeare, és a szagos pelenkák világa csak első hallásra áll távol egymástól. Vannak olyanok, akiknek az élete a fenti világok metszetébe tartozik. Itt van például Ibo, a Hamburgban élő török emigráns család ifjú reménysége. A filmrendezői babérokra áhítozó fiatalember egyelőre csak egy reklámfilmet rendezett még, azt is bácsikája gyorsétterme részére. Ám a merész hangvételű film nagy sikert arat a környék mozijaiban (a nemzetközi kebab-eladási skálán mérve). Ibo két dologba szerelmes igazán: barátnőjébe, a Shakespeare színésznőként befutni vágyó Titzibe és a kung fu-ba; minden álma, hogy Bruce Lee önkéntes apostolaként megrendezze a filmtörténet első német kung fu moziját.

A reklámfilm sikere jó ajánlólevélnek ígérkezik a filmszakmába, ám amikor Ibo megtudja, hogy a barátnője gyereket vár, hirtelen úgy érzi, hogy az ajtókat bevágták előtte, és még az orrát se tudta időben elkapni. Képtelen eldönteni, hogy a filmes karrier vagy a kétes tartalmú pelenkák világa felé induljon. Ráadásul családja is kirakja az utcára, feldühödve amiatt, hogy nem a környezetéből választott társat, hanem egy német lányt ejtett teherbe.

Ibo élete a feje tetejére áll, és a helyzetét csak nehezíti, hogy a szomszédos, rivális görög étterem tulajdonosa szintén vele akar reklámfilmet rendeztetni.

Hozzászólások:

További filmek