Film

Az örök kaszkadőr (2007) online teljes film adatlap magyarul

Adatlap

Borító

Kategória:  Vígjáték

Szereplők:

Isla Fisher Denise
Danny R. McBride Rico
Sissy Spacek Marie Powell
Ian McShane Frank Powell
Andy Samberg Rod Kimble
Jorma Taccone Kevin Powell
Bill Hader Dave
Will Arnett Jonathan
Danny McBride Rico
Chris Parnell Barry Pasternack
Chester Tam Richardson
Mark Acheson Homeless Dude
Brittany Tiplady Maggie

Rod Kimble igazi szeretnivaló lúzer, aki minden kétséget kizáróan a világ legrosszabb kaszkadőre, és talán az egyetlen, aki mutatványait segédmotoros kerékpáron próbálja végrehajtani - több-kevesebb sikerrel.
Rod mostohaapja, Frank nem rejti véka alá, hogy nem tartja túl sokra mostohafiát, és még kevésbé értékeli "munkáját". A botcsinálta kaszkadőr számára azonban eljön a pillanat, amikor bizonyíthat: Frank ugyanis lebetegszik, és csak egy drága szívműtét mentheti meg az életét. Bármennyi pofont is kapott eddigi élete során mostohaapjától - konkrét és átvitt értelemben egyaránt -, Rod nem hagyja cserben Franket, hanem megpróbált pénzt szerezni a műtétre, méghozzá egy soha nem látott kaszkadőrmutatvány segítségével: azt tervezi, hogy több ezres publikum előtt ugrat át 15 iskolabuszt egy mopeddel és a bevételből kifizeti az életmentő műtétet.
Az egy cseppet sem érdekli, hogy a fizika törvényei eleve kudarcra ítélik a kísérletet - a hajtóerőt, a sebességet és a lendületet majd pótolja a lelkesedése!

Hozzászólások:

További filmek